Privacy verklaring

Privacyverklaring –  LeerlijnICT

De leerlijnict is een product van LearningROCKS v.o.f..
Wij hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeert we je daarom over de wijze waarop jouw persoonsgegevens worden verwerkt in de leerlijnICT.

De leerlijnICT is een online platform van learningROCKS waarop deelnemers (en gasten) aan werken aan hun professionalisering en tot door hen of hun organisaties aangeschafte modules toegang hebben. Na registratie heb je toegang tot de materialen waarover een overeenkomst is afgesloten. Wij sluiten altijd een bewerkersovereenkomst af met organisaties.

Learningrocks verwerkt jouw gegevens;
•    Om je registratie voor de academie in orde te maken;
•    Om je toegang te geven tot de academie zodat je bij de materialen kunt
•    Voor gebruikersondersteuning en het beheer van de academie, inclusief het afhandelen van vragen en klachten.

Uitsluitend met jouw toestemming worden jouw persoonsgegevens verwerkt
Om je te kunnen registreren, verwerkt LearningROCKS jouw (school)e-mailadres, wachtwoord en de door jou gekozen gebruikersnaam. Daarnaast wordt de datum en tijd waarop je je registreert vastgelegd.
Bij het behalen van Modules en Badges registreren wij de uitkomsten van opdrachten en toetsen. Enkel en alleen om modules toe te kennen en evt. certificaten te verstrekken.

1.    Intrekken toestemming
Je kunt jouw toestemming voor de leerlijnICT te allen tijde weer intrekken. Indien je jouw toestemming wilt intrekken, kunt u dit op eenvoudige wijze doen via ons contactformulier.
Als je je toestemming intrekt voor de academie, worden je gegevens, die nodig zijn voor je registratie tot en het verlenen van toegang tot de leerlijn en bijbehorende modules, na tien dagen verwijderd.

LearningROCKS bewaart de accountgegevens en content van een deelnemer van de academie zo lang als hij/zij gebruik maakt van de online academie. Behaalde resultaten kunnen geëxporteerd worden.
Voor administratieve gegevens verwijzen wij naar onze website https://learningrocks.nl/formele-zaken

2.    Wie hebben toegang tot jouw persoonsgegevens
De medewerkers van LearningROCKS die als beheerders toegang hebben tot de persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van uw persoonsgegevens.
Er is een contract afgesloten met opdrachtgevers. Met hen is een bewerkersovereenkomst afgesloten en ook zij zijn verplicht tot geheimhouding.

Vragen en klachten over privacy
Vragen over privacy kunnen per e-mail worden gesteld via team@learningrocks.nl

U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies en analytics
Bij het bezoeken van deze site (zonder inloggen)

Deze site maakt gebruik van cookies.
Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door een browser op de computer of mobiel apparaat wordt opgeslagen. Een voorbeeld hiervan is een sessie-cookie die door LearningROCKS gebruikt wordt om na te kunnen gaan welke pagina’s iemand bezoekt. In een sessie-cookie worden geen persoonsgegevens opgeslagen. De informatie in een sessie-cookie wordt verwijderd nadat je site verlaat.


WordPress.com statistieken

LearningRocks is een zgn. self-hosted WordPress site Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van een statistieken dashboard. Hierbij worden de datum, tijd en de opgevraagde pagina/url, informatie als de gebruikte browser, de website die een bezoeker bij de leerKRACHT Aacdemie gebracht heeft of zoektermen die gebruikt zijn geregistreerd. Dit gebeurt anoniem en kan niet via IP-adressen herleid worden naar individuele bezoekers. De privacyverklaring van WordPress kun je hier lezen.


De informatie die de site verzameld wordt geanonimiseerd.
Je IP-adres wordt nadrukkelijk niet opgeslagen.
De informatie wordt tijdelijk opgeslagen in Nederland op de server van Savvii.com de host van deze site.

 

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd in juli 2020.

 

 

 

Scroll naar top